🔄Uitnodiging sectorgerichte ronde tafel sessie over Managed Detection and Response (MDR) en Microsegmentatie🔄
We organiseren in Q1 2025 een reeks exclusieve cybersecurity ronde tafel sessies, specifiek gericht op verschillende sectoren. Tijdens deze sessies krijgt u de gelegenheid om samen met collega’s uit uw sector de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Managed Detection and Response (MDR) en microsegmentatie te verkennen, én om ervaringen en best practices uit te wisselen bijvoorbeeld op het gebied van de NIS2.
Programma (van 12 tot 18 uur):
- Ontvangst en lunch buffet (12-13 uur)
- Introductie door Amitron
- Microsegmentatie: presentatie door leverancier en daarna zonder vendor onderlinge discussie.
- MDR (Managed Detection & Response): Uitleg over de verschillende soorten MDR door Amitron, presentatie door leverancier, en daarna zonder vendor onderlinge discussie.
- Borrel (17-18 uur)
Deelname: 5-8 organisaties per sessie, met 1 tot 2 deelnemers per organisatie. Ongeveer 10 deelnemers.
Sectorgerichte discussies: Elke sessie is specifiek gericht op één sector, zodat alle deelnemers relevante en sector-specifieke inzichten kunnen delen (NDA).
Wat kunt u verwachten?
• MDR selectie informatie: Er zijn zes hoofdcategorieën van MDR-oplossingen op de markt, elk met hun eigen benadering en voordelen. Tijdens de sessie worden al deze categorieën uitgebreid toegelicht, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van de beschikbare opties. U ontdekt welke categorie het beste past bij de behoeften en mogelijkheden van uw organisatie. Na afloop heeft u een helder beeld van de belangrijkste verschillen tussen EDR, XDR, SIEM/SOC en Managed Detection and Response-oplossingen. Dit kan uw organisatie helpen bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van functionaliteit, technologie, organisatie, personeel en budget.
• Microsegmentatie: U ontdekt hoe microsegmentatie concreet kan bijdragen aan het versterken van de netwerkbeveiliging in uw (hybride) IT-omgeving. Het verschil tussen traditionele netwerksegmentatie op hardwarebasis en softwarematige microsegmentatie wordt helder uitgelegd. U krijgt een praktijkvoorbeeld te zien waarin microsegmentatie inzicht biedt in alle (hybride) datastromen tussen zowel bekende als onbekende assets. Naast inzicht maakt microsegmentatie het mogelijk om beveiligingsmaatregelen veel gerichter toe te passen, waardoor gerichte aanvallen, zoals ransomware, snel kunnen worden gedetecteerd en automatisch geïsoleerd. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld een ransomware-aanval zich verder verspreidt of dat datalekken optreden. Bovendien helpt microsegmentatie om het aanvalsvlak van uw organisatie aanzienlijk te verkleinen, waardoor er minder kwetsbare punten overblijven voor potentiële aanvallers.
• Sectorgerichte discussies: U zit samen met een selecte groep vakgenoten. We richten ons op uw specifieke uitdagingen en ervaringen binnen de sector, zodat we gezamenlijk tot waardevolle inzichten en oplossingen kunnen komen.
• Ervaringen uitwisselen in een ontspannen sfeer: Elke ronde tafel sessie begint met een lunch en eindigt met een borrel, waar u in een informele setting onder het genot van een hapje en een drankje verder kunt praten en ervaringen uitwisselen met collega's uit uw vakgebied.
Vul hieronder uw gegevens in om de inschrijving af te ronden. U zult van ons een bevestiging ontvangen en wij nemen later contact met uw op voor de verdere gegevens zoals locatie van de ronde tafel sessie.