Masterclass με την Tilda Swinton | Onassis Stegi
  • MASTERCLASS BY ONASSIS STEGI

  • Masterclass με την Tilda Swinton

    19.05.2026 12:00 – 13:30 | Onassis Ready
  • Στο πλαίσιο της έκθεσής της στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η Τίλντα Σουίντον προσκαλεί το κοινό σε μια οικεία, ανοιχτή διερεύνηση της δημιουργικής ζωής. Υπό τον τίτλο “Fellowship, Art & Nature”, το masterclass εστιάζει στα δίκτυα καλλιτεχνικής, συναισθηματικής και επιλεγμένης συγγένειας που διαμορφώνουν την πορεία ενός καλλιτέχνη σε βάθος χρόνου.

    Ελεύθερη είσοδος για φοιτητές/φοιτήτριες κινηματογράφου, περφόρμανς και συναφών πεδίων. Απαραίτητη η προκράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

    Τα εισιτήρια εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τόσο στο Masterclass όσο και στην έκθεση On going.

  • Γλωσσα : Αγγλικά

    Μορφη: Το πρώτο μέρος θα περιλαμβάνει συζήτηση. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

    Σε ποιους απευθυνεται : Κυρίως σε φοιτητές/φοιτήτριες και επαγγελματίες του κινηματογράφου, του θεάτρου, της περφόρμανς, της μόδας και των εικαστικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών/περφόρμερ, διευθυντών φωτογραφίας, σκηνοθετών, θεατρικών συγγραφέων και σεναριογράφων.

    Σημειωση : Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί για δημόσια προβολή και θα περιλαμβάνει πλάνα του κοινού.

     

    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Format: 0000000000.
  • Με την αποδοχή της πρόσκλησης, συμφωνείτε στη φωτογράφιση και/ή βιντεοσκόπησή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και στη δημοσίευση σχετικού υλικού στα μέσα επικοινωνίας του Ιδρύματος Ωνάση για προωθητικούς σκοπούς.

    ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


  • Αίτηση Συμμετοχής / Άδεια Πνευματικών Δικαιωμάτων / Ενημέρωση περί της Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

  • Should be Empty: